Кандидатот за градоначалник на Гази Баба Трајковски преку емисијата „Само вистинa!“ ги повика на ТВ дуел Катица Јанева и Фијат Цановски

Кандидатот за градоначалник на Гази Баба обвинет во случајот на СЈО ТНТ, ја повика специјалната јавна обвинителка и сопственикот на комплексот „Космос“ Фијат Цановски на ТВ дуел за да ја докаже, како што вели, исправноста на одлуката за рушење на „Космос“.