Ганиу: Заслужена победа, заеднички да го насочиме Чаир кон вистинскиот пат

Кандидатот за градоначалник на ДУИ во Чаир, Висар Ганиу на прес-конференција по денешното прегласување во ИМ 2901 рече дека има заслужена победа и вети дека ќе биде градоначалник за сите граѓани.