Со оглед на сериозноста на повреда, за центарот на Њујорк сезоната е завршена.

Порзингис се повреди при доскок по едно забивање по што стапна на ногата на Јанис Адетокунбо и ја свитка левата нога.
Летонецот теренот го напушти со помош на други лица. Него го чека операција и процес на закрепнување што трае најмалку половина година. 

Датум на објава: среда, 07 февруари 2018 во 11:47
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар