Црвено жолтите по три недели заеднички тренинзи максимално се подготвени под раководство на најдобриот европски тренер Раул Гонзалес тргнуваат во поход на нов успех на едно големо натпреварување. За шансите на Македонската репрезентација , Зоран Цветановски . 


Датум на објава: четврток, 11 јануари 2018 во 18:56
Зоран Цветановски

коментари

остави коментар