Но, тој напомена дека сепак неговите компании не се директно вклучени во тоа.
- Вистина е дека од 21 јуни сум во процес на банкрот, но погрешно е да се каже дека сум „скршен“. Во моментов се води стечаен процес против мене, но моите компании не се директно погодени со тоа. Имаме различни видувања за вкупниот износ на долгот. Моите адвокати подолг период се обидуваат да го решат проблемот со банката. Не сум останат без пари и немам објавено целосен банкрот. Можам да си платам хотел во Цирих, такси и слично, изјави Бекер.
Улогата на тренер на Новак Ѓоковиќ беше една од последните активности на Бекер во тенисот./МИА

Датум на објава: понеделник, 06 ноември 2017 во 21:06
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар