Гордон најдобар во „тројки“, Робинсон во „забивање“

Бекот на Хјустон Ерик Гордон победи во шутирањето тројки, а Глен Робинсон од Индијана беше најуспешен во забивањето  на ноќеска одржаните натпреварувања во рамки на 66.то издание на „Ол старот“.