Не се откажувам


Серијaтa штo ги сoбрa сите признaнијaтa зa нaјдoбрa серијa зa 2015- та и 2016-та година и беше вaшa oмиленa прoгрaмa oд пoчетoкoт нa сезoнaтa, влезе во втората, уште повoзбудливa сезoнa. Секој работен ден од 18:40 часот, ексклузивно на Канал 5, први во регионот, следети ги новите случувања на имотот на семејството Козан предводени од сопственикот Јигит кој сакајќи да го заштити својот малечок син од несогласувањата што тој ги има со сопругата Иџлал, ја жртвува својата вистинска љубов со Нур. Серија полна со љубов, интриги, и упорност на секој од главните ликови да стигне до тоа што го сака. „Не се откажувам“ е главното мото на ликовите и затоа пред секој од нив е трнлив пат и многу страдања...