Елиф

Во тек е втората сезона од серијата посветена на малото добродушно и напатено девојченце Елиф и нејзината мајка Мелек која за да ја заштити својата ќерка одлучува барем додека да порасне, да не и го открива нејзиното вистинско потекло. Но животот е н ...

Не се откажувам


Серијaтa штo ги сoбрa сите признaнијaтa зa нaјдoбрa серијa зa 2015- та и 2016-та година и беше вaшa oмиленa прoгрaмa oд пoчетoкoт нa сезoнaтa, влезе во втората, уште повoзбудливa сезoнa. Секој работен ден од 18:40 часот, ексклузивно на Канал ...

Украден живот

Украден живот вечерва...

...

Доста е

Тој е дел од елитата и е еден од најпочитуваните хирурзи. Затоа, никој и не се сомнева дека зад неговата маска на љубезност се крие психопат кој ги уништува животите на најблиските. Тоа е Јекта - главниот машки лик во новата мега-хит серија „Доста е! ...

КАСТИНГ ТАЛЕНТ ШOУ

Гледајте го нашето македонско „Кастинг талент шоу“ вечерва во 21.30 часот на Канал 5.

...

Љубов

OД ВЕЧЕРВА ВO 19:30 НА КАНАЛ 5!

Започнува нова играна серија во која љубовта, семејството и комичните моменти од животот ќе бидат ставени во преден план! Ајде да внесеме малку насмевки и подобро расположение во нашите животи. Серијата ...