Преглед на актуелната програмска шема. Телевизијата Канал 5 го задржува правато за измени во програмата без претходна најава.

среда, 15 ноември 2017 четврток, 16 ноември 2017 петок, 17 ноември 2017 сабота, 18 ноември 2017 недела, 19 ноември 2017 понеделник, 20 ноември 2017 вторник, 21 ноември 2017 среда, 22 ноември 2017 четврток, 23 ноември 2017   Преглед на програмата за недела, 19 ноември 2017
 • 07:00 - Отворена програма
 • 07:30 - Разбуди ме со песна - премиера
 • 11:00 - Како пропаднаа големите фирми - премиера
 • 12:00 - Бразди - премиера
 • 13:00 - Од власт до азно - документарна програма премиера
 • 14:00 - Изгубено богатство -документарна програма премиера
 • 15:00 - Вести
 • 15:40 - Украден живот - играна серија
 • 17:00 - Мајка - играна серија
 • 18:00 - Вести во 18
 • 18:50 - Еден на еден - премиера
 • 20:00 - Играна серија
 • 22:00 - Денот во 5 минути
 • 22:05 - Играна серија - продолжува
 • 23:00 - Совршена - играна серија