Преглед на актуелната програмска шема. Телевизијата Канал 5 го задржува правато за измени во програмата без претходна најава.

петок, 13 октомври 2017 сабота, 14 октомври 2017 недела, 15 октомври 2017 понеделник, 16 октомври 2017 вторник, 17 октомври 2017 среда, 18 октомври 2017 четврток, 19 октомври 2017 петок, 20 октомври 2017 сабота, 21 октомври 2017 недела, 22 октомври 2017 понеделник, 23 октомври 2017 вторник, 24 октомври 2017   Преглед на програмата за недела, 15 октомври 2017
 • 07:00 - Вести во 7
 • 07:10 - Отворена програма
 • 09:00 - Вести во 9
 • 09:10 - Разбуди ме со песна
 • 11:00 - Вести во 11
 • 11:15 - Разбуди ме со песна
 • 13:00 - Вести во 13
 • 13:15 - Македонски приказни
 • 15:00 - Вести во 15
 • 15:40 - Играна серија
 • 18:00 - Централни вести
 • 18:45 - Вечер на одлуките - отворено студио