Канал 5 Телевизија - Мобилна верзија
МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

ПРЕГЛЕД НА НОВОСТИ

петок, 12 јануари 2018 во 21:40
img

Данската компанија направила прозорец кој во два потега се претвора во балкон (видео)
Данската компанија позната по производство на прозорци понуди решение за сите оние кои не можат да си дозволат балкон.

Станува збор за прозорец кој во два патега се претвора во мини балкон.

Кога конструкцијата ќе се заврши, корисникот ужива во прозорец со голема стаклена површина која обезбедува многу светло.

А доколку сака балкон, најпрво треба горниот дел од конструкцијата да го подигне за 45 степени.

После тоа едноставно го извлекува долниот дел од прозорецот кој автоматски се зацврстува заедно со оградата.

Само неколку секунди се потребни за непречен поглед од балкон.

КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА