Канал 5 Телевизија - Мобилна верзија
МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

ПРЕГЛЕД НА НОВОСТИ

понеделник, 20 март 2017 во 22:20
img

Отвори пиво со помош на мртва ајкула (видео)
Ова се случува кога ќе се претера со алкохол

Човекот што очигледно е полн со самодоверба, прави дупка во лименката со пиво со помош на забите на една ајкула која најверојатно претходно ја уловиле.

Подоцна момчето го пие пивото додека неговите другари возхитено го гледаат.

Момчето со своите другари е од САД и е на пролетен распуст.

Но ова видео навлече гнев и негативни реакции бидејќи момчињата кои очигледно се под дејство на алкохол злоупотребуваат мртва ајкула.

Погледнете го видеото:

КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА