МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

КАНАЛ 5 ПРОГРАМА

 • 06:45 - Здраво Македонијо
 • 10:00 - Важно ! - контактна програма
 • 11:00 - Вести
 • 11:15 - Визита
 • 12:00 - Најдобрите совети
 • 13:00 - Играна серија
 • 15:00 - Вести
 • 15:30 - Играна серија
 • 16:30 - Избор на најдобар рецепт - ВИП сезона
 • 17:30 - Среќни луѓе - гејм шоу
 • 18:30 - Дневник
 • 19:20 - Животот не е песна - хит серија
 • 20:30 - Љубов - хумористична серијa
 • 21:45 - Елиф - нова сезона
 • 23:00 - Вести
 • 23:30 - Најоткачената скриена камера
 • КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

  КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

  Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

  СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА