МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

КАНАЛ 5 ПРОГРАМА

 • 07:00 - Здраво Македонијо
 • 10:00 - Отворена програма
 • 11:00 - Вести
 • 11:10 - Отворена програма
 • 14:00 - Елиф
 • 15:00 - Вести
 • 15:30 - Елиф - продолжува
 • 16:30 - Украден живот
 • 18:00 - Вести во 18
 • 18:50 - Само вистина
 • 20:00 - Елиф - премиера
 • 21:00 - Украден живот - нова сезона
 • 22:00 - Денот во 5 минути
 • 22:05 - Украден живот - продолжува
 • 22:30 - Војници - играна серија
 • 23:30 - Практична жена
 • КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

  КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

  Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

  СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА