Бразди

Од орање до сеидба, од садење до берба, од нива до трпеза го следиме макeдoнскиот аграр. Сите новитети, стручни совети, искуства и информации поврзани со македонското земјоделство - директно од терен гледајте ги во Бразди. Земјоделска емисија на Kанал 5 секоја недела 12:00 часот. brazdi@kanal5.com.mk

Доколку сакате да ја погледнете најновата емисија на БРАЗДИ кликнете ТУКА.