Зевзекманија

Хумор, сатира, цинизам, забава, пародичен поглед на нашата убава Македонија.
Зевзекманија – емисија за топење на наталоженото општествено сало. Дами и господа, селани и селанки, другарки и другари, време е за диета.
Гледајте не секоја сабота во 18:50 часот.

Доколку сакате да ја погледнете најновата емисија на ЗЕВЗЕКМАНИЈА кликнете ТУКА.