Некои нови клинци

Во понеделник 21:30

Шоуто на ѕвездичките во кое минатата година триумфираше нашата земја преку првопласираната Благица Ѕунѕуровска, оваа сезона ќе понуди уште поквалитетни кандидати, вклучително и од Македонија. Најмалку еден македонски кандидат во секоја емисија, и ете ни голема причина за постојано да го следиме шоуто, и да ги мериме музичките квалитети на нашите со останатите деца од регионот.