Ѕвездите на Гранд

Оваа сабота во 19:30

Во тек е 12-та сезона од најгледаното музичко шоу во регионот чија цел е од најквалитетните таленти во поранешна Југославија да создаде вистински музички ѕвезди... Ана Бекута, Марија Шерифовиќ, Јелена Карлеуша, Вики Миљковиќ, Аца Лукас, Драган Стојковиќ - Босанац, Саша Поповиќ и Снежана Ѓуришиќ, како и водителскиот пар Сања-Војо ветуваат одлична сезона. Над 50 македонски кандидати ќе се борат за ѕвездената титула оваа сезона. Канал 5 со целосната поддршка за нив...