„Среќни луѓе“ ново квиз шоу

И денеска во 16:00, пристигнуваат „Среќни луѓе“ кои низ нивните игри, возбуда, забава, смеа ќе направат и ние да се почувствуваме убаво, да се релаксираме и смееме на глас, а тоа е еднакво на здравје. Квиз шоуто кое има намера да ни го продолжи животот започнува во 16:00. Бидете тука!